söndag 24 maj 2009

EU-undersökning - Utvärdering



Vi har haft undersökning här på bloggen igen och ett stort antal av de röstande trodde att EU står för "Ett (nytt) USA". "En Urk!", "Effektivt utanförskap" och "Evighetslånga utläggningar" var andra populära alterntiv.
Redaktionen kan nu avslöja att alla dessa svar var mer eller mindre rätt. Det enda som EU inte står för och som fanns med i listan var "Einars Underkläder" och "Erotiska Utbildningsdepartementet". I alla fall har inte vi sett till några sådana, men vi utesluter inte helt att de existerar.
Det enda alternativet som glädjande nog inte fick några röster var "Enerverande undersökningar". Vi på redaktionen tolkar det som att ni tycker att det är jättekul med undersökningar och kommer därför fortsätta med sådana titt som tätt.

Om två veckor kan ni förresten se till att EU blir något mindre Urk! och USA genom att rösta på Miljöpartiet. Om ni vill vara ännu duktigare kan ni kryssa i Carl Schlyter, förmodligen den smartaste och kunnigaste av alla EU-parlamentariker.

2 kommentarer:

kari sa...

Måste man rösta? Isådanna fall blir det MP men vi är i Uppsala den 7 juni, skall fundera över post röstning

Valdemar sa...

Det är klart man inte måste, det går ju att göra ett statement genom att inte rösta också, men jag tycker nog att du ska rösta. Det går ju att förtidsrösta med.