torsdag 16 april 2009

Frågesports



Som den uppmärksamme säkert har lagt till märke så har vi haft en liten undersökning här i vänstermarginalen. Frågan gällde vad som är att föredra av pest och kolera. Trots ett klent deltagande kan vi nu konstatera att kolera är det som gäller, alla dagar i veckan utom tisdagar.
Redaktionen hoppas att det ska bli något fler som deltar i den nya omröstningen. Temat den här gången är färger. Lycka till!

8 kommentarer:

Anonym sa...

vilka fjantiga alternativ du har! ok om man tycker de gör sig bäst ihop, men "de gör sig båda bra i olika sammanhang", "vet inte"? Ibland måste man faktiskt bara bestämma sig för vad man tycker och generalisera lite, annars kommer vi ju ingenstans med någonting.

(dagens ordverifieringsord är suene, det tror jag betyder halvsvensk)

Anonym sa...

Kan inte nästa fråga vara vilken färg A har? Snälla.

(calintic, kanske betyder... en platt talrik gjord av snäckskalsbitar som fogats samman och slipats till en jämn yta)

Valdemar sa...

"Vet inte" är för alla som inte vågar uttrycka någon egen åsikt utan måste ha statistiskt och vetenskapligt under lag för allting. Som jag t.ex.

Redaktionen ska ta sig en funderare på din förfrågan. Problemet som kan uppstå är att det skulle krävas väldigt många svarsalternativ. Men man kan kanske tänka sig en frågesports utan svarsalternativ också. Kanske.

relea betyder balansera på latin.

Valdemar sa...

Herregud. "under lag". Vad fan är det? Särskrivningssjukan har drabbat mig!

Anonym sa...

du kanske tänkte skriva "...utan måste under lag ha statistiskt och vetenskapligt underlag för allting", men blandade ihop ordningen lite och tappade bort ett ord?

Gustav sa...

Grattis på namnsdagen!

Anonym sa...

jag tycker det är så spännande, nu ligger svart och svart-vitt lika. Det skulle vara intressant att veta hur folket som röstar tänker, om det är svart-vit-film människor som röstar på det, om det är våldsromantiker i luva som röstar svart eller vad det är som avgör. Jag tänkte mest att svart är elegantare och passar med nästan alla färger medan vitt knappt passar riktigt bra med något annat än vitt, och så är ju natten svart och jag gillar den ltie mer än dagen. Det intressantaste är ju att inte en endaste människa har röstat vitt. (och det är kaffeövertrötthet idag med)

Patrik sa...

Puddingbloggens färgredaktör valde svart.