onsdag 22 oktober 2008

Gobbledigook



På Youtube måste man bekräfta att man har fyllt 18 år för att få se den här videon. Detta beror förmodligen på att Youtube är ett amerikanskt företag och i USA tror väldigt många att alla barn som får se en naken kropp innan de har fyllt 18 blir styckmördare och våldtäktsmän när de blir stora.
På kompromissredaktionen är vi inte fullt så moralistiska. Vi tror tvärtom att barn mår bra av att se lite nakna kroppar ibland. Annars kan man ju få för sig att alla andra föddes med kläderna på. Sen när man fyller 18 och upptäcker att även andra människor har hud under kläderna så blir man kanske alldeles perplex.
Så därför, i sexualupplysningens och hedonismens namn, vill vi här för alla och envar visa Sigur Rós vackra video till Gobbledigook.
Ytterligare ett skäl till att visa den är förstås att Gobbledigook är ett så roligt ord. Säg det snabbt tio gånger om ni törs.

2 kommentarer:

Anonym sa...

haha, jag klarade tre. Det var fint, låten var ok. Är det inte så på youtube att om ett antal anmält en film som stötande så blir det någon åldersspätt eller så tas den bort?

Anonym sa...

åldersspärr